Despre Noi

 

          Bussy Lighting este cel mai important producator in industria corpurilor de iluminat din Turcia care a lansat produsele proprii in anul 1979. Pana in anul 2012 produsele marca Bussy au fost prezente pe piata din Romania in magazinele de specialitate prin intermediul mai multor distribuitori. Din anul 2012 Bussy Lighting a deschis prima reprezentanta proprie in Bucuresti, Romania pentru a satisface mult mai usor cerintele si nevoile clientilor nostrii pentru corpuri de iluminat de lux.

         Bussy Lighting ofera o gama variata de corpuri de iluminat de lux atat pentru interior, candelabre, lustre, plafoniere, aplice, lampadare cat si corpuri pentru iluminat exterior.Gama nostra de produse este concentrata pe produsele stil clasic, cristal si pe produse din aur de 24K.Oferta noastra contine produse standard care se pot identifica in cataloagele noastredar putem crea si produse speciale, personalizate conform cerintelor si specificatiilor dumneavoastra.

         Echipa noastra de spcialisti in domeniu ofera asistenta in alegerea celor mai bune solutii, suport tehnic si implementare completa pentrup roiectele dumneavoastra speciale.Printre proiectele noastre deja finalizate se numara o serie de hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, cluburi cat si resedinte private.

         Suntem intr-o continua dezvoltare a retelei noastre de distribuitori si a magazinelor de specialitate in toata tara pentru produsele de calitate superioara marca Bussy.

 

        Bussy Classic Lighting  ...ideile tale…luminate de noi!

Va asteptam sa ne contactati!